image
Sursa foto: jurnal.md

VIDEO: A apărut Ștefan Gațcan! A publicat un video dintr-o vie, anunțând că e „ok”, dar că are nevoie de reabilitare

La mai bine de 7 ore de când n-a mai comunicat cu soția, după spusele lui Andrian Candu, deputatul Ștefan Gațcan a publicat pe facebook un mic filmuleț într-o vie, în care anunță că este cu familia, că este bine și că n-a fost sechestrat.

„Stimați cetățeni, mă simt bine, nu am probleme, nu sunt sechestrat, sunt bine cu familia. Vă rog să aveți grijă, totul este ok, pur și simplu o să fim fără comunicare cu prietenii, fără comunicare cu nimeni deocamdată, deoarece am nevoie de reabilitare”, spune Gațcan.

De cealaltă parte, deputatul Pro Moldova Vladimir Cebotari afirmă că Gațcan a fost amenințat cu răfuiala fizică împotriva familiei sale și de aceea neagă că a fost sechestrat.

„Ne-am făcut concluzii cum acest regim lucrează și cum poate să impună oamenii să ia decizii atunci când li se spune că le taie gâtul la copii și la soție”, a comentat deputatul Pro Moldova Vladimir Cebotari.

Mesaj pentru prieteni

Stimați prieteni, sunt bine, sănătos și nu sunt sechestrat de nimeni. Am nevoie de un pic de liniște. Posted by Ștefan Gațcan on Wednesday, 1 July 2020

Amintim că Ștefan Gațcan, care era deputat PSRM, a anunțat ieri că părăsește fracțiunea socialiștilor și aderă la grupul Pro Moldova.

În urma anunțului, socialiștii au organizat proteste la clinica lui Gațcan și l-au acuzat că s-a vândut cu peste un milion de euro.

Aseară, Gațcan a scris o plângere la Procuratură, în care spunea că a fost amenințat și intimidat de exponenți PSRM, printre care deputații Vlad Bătrâncea și Corneliu Furculiță. În plângerea scrisă ieri și depusă azi dimineață la PG, Gațcan descrie un incident de aseară, pe podul de la Telecentru, unde ar fi fost amenințat de deputații Corneliu Furculiță și Vlad Bătrâncea ca să semneze cererea de renunțare la mandatul de deputat.

Astăzi Gațcan a mers la Parlament, pentru a participa la ședința Comisiei protecție socială, familie și sănătate, după care parcă a intrat în pământ, iar socialiștii au anunțat că Ștefan Gațcan a renunțat la mandatul de deputat. Cererea lui Gațcan a fost publicată chiar de deputatul Corneliu Furculiță.

Deputații Pro Moldova au tras imediat un semnal de alarmă, anunțând că Ștefan Gațcan a fost răpit, sechestrat și impus să semneze cererea de depunere a mandatului. Au urmat informații că Gațcan a fost dus ulterior la Președinție, unde au mers și deputații Pro Moldova, dar și alții, curtea fiind împânzită de polițiști și reprezentați ai pazei de stat. Acolo situația a degenerat, deputatul Vladimir Cebotari fiind luat pe sus peste capota unei mașini care ieșea din curtea instituției prezidențiale.

Liderul Pro Moldova, Andrian Candu, spunea cu puțin timp înainte ca să apară Gațcan că soția acestuia își face griji după ce nu a mai vorbit cu el de 7 ore.

Ca ulterior să apară imagini cu Gațcan dintr-o plantație de viță-de-vie, unde acesta, îmbrăcat la patru ace, spune că este bine, că nu a fost sechestrat, că este împreună cu familia sa și că nu va comunica o vreme cu nimeni pentru că are nevoie de „reabilitare”.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: