image
Sursa foto: captură video

Scandal la Președinție, la 5 ore de la dispariția lui Gațcan: Deputatul Cebotari, luat peste capota unei mașini // VIDEO

Scandal la Președinție, unde ar fi sechestrat și la această oră deputatul Ștefan Gațcan. La parta instituției prezidențiale s-au adunat deputați, jurnaliști, polițiști, reprezentanții pazei de stat. La un moment dat, deputatul Pro Moldova a fost luat peste capota unei mașini care ieșea din curtea Președinției.

Deputații Pro Moldova, adunați la Președinție, încearcă să afle dacă Ștefan Gațcan este acolo, dar și încearcă să vadă dacă nu cumva deputatul va fi dus de acolo cu vreo mașină. La un moment dat, deputatul Vladimir Cebotari s-a pus în fața unei mașini care încerca să iasă din curte, iar șoferul nu a frânat, luându-l pe capotă, chiar în prezența polițiștilor.

Scandal la Președinție, la cinci ore de la dispariția lui Ștefan Gațcan. Deputatul Vladimir Cebotari a fost luat peste capota unei mașini.

Scandal la Președinție, la cinci ore de la dispariția lui Ștefan Gațcan. Deputatul Vladimir Cebotari a fost luat peste capota unei mașini pe care a vrut s-o oprească: „Vrem să ne asigurăm că nu e dus bucățit prin portbagajul unei mașini” Imagini: protv.md Posted by Jurnal.md on Wednesday, 1 July 2020

„Vrem să ne asigurăm că nu e dus bucățit prin portbagajul unei mașini. Bun, exagerez, vrem să ne asigurăm că nu e scos cu vreo mașină”, a spus ulterior Cebotari.

Reprezentanții pazei de stat au spus că nimeni nu are dreptul să percheziționeze mașinile de serviciu, nici măcar polițiștii.

„Noi vrem să ne asigurăm că dl Gațcan este viu și sănătos, chiar dacă și este aici”, insistă liderii grupului Pro Moldova.

Între timp, la Președinție au venit zeci de polițiști care discută cu manifestanții, cerându-le să nu blocheze instituția.

Noutăţile partenerilor

comentarii: