image
Sursa foto: socialistii.md

La o zi după ce a părăsit fracțiunea PSRM și a aderat la Pro Moldova, Ștefan Gațcan a RENUNȚAT la mandatul de deputat // DOC

Ștefan Gațcan și-a depus astăzi mandatul de deputat, la o zi după ce a migrat de la socialiști la grupul lui Candu. Anunțul a fost făcut de deputatul socialist Corneliu Furculiță, care a făcut publică cererea semnată de Gațcan.

UPDATE: Grupul Pro Moldova, la care a aderat ieri Ștefan Gațcan, anunță că acesta a fost sechestrat de socialiști, care l-au impus să semneze cererea de renunțare la mandatul de deputat.

„Ca urmare a înțelegerilor de marți între vicepreședintele Legislativului, Vlad Batrâncea, și liderului fracțiunii PSRM, Corneliu Furculiță, astăzi deputatul Ștefan Gațcan a participat la ședința fracțiunii parlamentare a socialiștilor. Ștefan Gațcan a prezentat viziunea sa în privința situației din țară, în mod special ce ține de lupta cu pandemia de coronavirus. În final, Ștefan Gațcan a anunțat decizia de a renunța la mandatul de deputat pentru a se dedica plenar medicinii. Cererea de depunere a mandatului a fost înregistrată, astăzi, la secretariatul Parlamentului”, se spune în declarația publicată de socialistul Corneliu Furculiță.

Mai mult, potrivit lui Furculiță, Gațcan „rămâne parte a echipei PSRM și se va fi implica activ în munca grupului social al fracțiunii PSRM”.

Gațcan, la rândul său, nu a comentat deocamdată în niciun fel renunțarea la mandat.

doc gațcandoc gațcan

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: