Toate știrile

Urmăriți LIVE inaugurarea Pomului de Crăciun și a Sărbătorilor de Iarnă 2021-2022

În centrul capitalei are loc inaugurarea Pomului de Crăciun și a Sărbătorilor de Iarnă 2021-2022.

1 decembrie 2021, 17:23

Deputații Partidului „Șor” protestează la CEC: „Vor să ne fure victoria”

Candidatul Partidului „Șor” pentru funcția de primar al municipiului Bălți, Marina Tauber, împreună cu câțiva colegi de partid și susținători protestează în aceste momente în fața Comisiei Electorale Centrale.

1 decembrie 2021, 17:13

Comisia Europeană cere statelor UE să fie pregătite să introducă noi restricții de călătorie din cauza variantei Omicron

Țările Uniunii Europene trebuie să își revizuiască zilnic restricțiile de călătorie și să administreze rapid doza booster pentru a-și proteja cetățenii de varianta Omicron a coronavirusului, a transmis miercuri Comisia Europeană.

1 decembrie 2021, 16:45

Averea nejustificată în sumă de 1,9 milioane de lei a deputatului Serghei Sârbu va fi confiscată în folosul statului

Autoritatea Națională de Integritate a emis act de constatare pe numele fostului deputat din Parlamentul Republicii Moldova, Serghei Sârbu.

1 decembrie 2021, 16:40

Juventus ar putea scăpa cu o pedeapsă ușoară în scandalul de fraudă. Variantele avansate de presa din Italia

Sediul clubului Juventus Torino a fost percheziţionat de poliţia financiară, în legătură cu zeci de transferuri de jucători care ar fi dus la câştiguri de capital suspecte, potrivit Gazzetta dello Sport.

1 decembrie 2021, 16:23

Dacă recunoști persoana din imagine, anunță poliția; Femeia este căutată pentru comiterea unei escrocherii

Tânăra ce apare în imagini este căutată de polițiștii Inspectoratului de Poliție Buiucani, fiind suspectată de ,,Confecţionarea, deţinerea, vânzarea sau folosirea documentelor oficiale, false”.

1 decembrie 2021, 16:17

FOTOREPORTAJ: Moloșag prezintă neregulile pe care le-a depistat la Oficiul Avocatului Poporului; A format și o comisie

Avocatul Poporului Natalia Moloșag a vorbit azi despre mai multe nereguli pe care le-a descoperit la Oficiul Avocatului Poporului și pe care, după briefing, le-a prezentat detaliat jurnaliștilor.

1 decembrie 2021, 16:06

Noțiunea de bullying ar putea fi introdusă în Codul Educației

Noțiunea de bullying ar putea fi reglementată în legislația Republicii Moldova. În cadrul ședinței de astăzi, membrii Comisiei cultură, educație, cercetare, tineret, sport și mass-media au aprobat raportul pentru un proiect de lege care prevede acest...

1 decembrie 2021, 15:43

Ziua Mondială de combatere a SIDA: Ministerul Sănătății îndeamnă populația să se testeze gratuit în cadrul punctelor mobile

Astăzi marcăm Ziua Mondială de combatere a SIDA. „Doar testează-te!”, acesta este mesajul, dar și denumirea campaniei sociale lansată de Ministerul Sănătății cu suportul Agenției Naționale pentru Sănătate Publică, Asociației Obștești ,,Inițiativa Pozitivă”,...

1 decembrie 2021, 15:35

Accident rutier în centrul capitalei, după ce un șofer a făcut stop cardiac la volan

Accident rutier în centrul capitalei, după ce un șofer a făcut stop cardiac la volan. Impactul s-a produs în jurul orei 12:40, la intersecția bulevardului Ștefan cel Mare și Sfânt cu Mihai Viteazul.

1 decembrie 2021, 15:30
Înapoi
1 / 5441