image
Sursa foto: facebook.com/stefan.gatcan.1

Sergiu Sârbu: „Domnul Gațcan a fost răpit, sechestrat și șantajat de socialiști să semneze cererea de demisie”

Grupul Pro Moldova îl caută pe Ștefan Gațcan care ar fi fost răpit și sechestrat de deputații socialiști, a declarat pentru jurnal.md Sergiu Sârbu.

Deputatul grupului Pro Moldova Sergiu Sârbu a declarat pentru Jurnal.md că Ștefan Gațcan a fost sechestrat și impus să semneze cererea de demisie, fiind amenințat de către deputații socialiști.

„Domnul Gațcan a fost sechestrat, practic răpit, izolat de deputații socialiști și cu amenințare, cu șantaj a fost impus cu forța să semneze cererea de demisie. Până la acest moment nu știm locul aflării a acestuia, suntem în căutarea lui deoarece este o infracțiune ce se întâmplă”, a menționat Sergiu Sârbu.

Precizăm că Ștefan Gațcan și-a depus astăzi mandatul de deputat, la o zi după ce a migrat de la socialiști la grupul lui Candu.

Anunțul și cererea de renunțare la mandatul de deputat au fost făcute publice nu de Gațcan, ci de socialiști, care spun că acesta ar fi decis să renunțe la politică și să se dedice medicinei. Mai mult, potrivit socialiștilor, Gațcan ar rămâne alături de PSRM.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: