image
Sursa foto: jurnal.md

Ștefan Gațcan s-a plâns încă ieri la PG că deputați PSRM îl amenință pe el și pe familia sa ca să renunțe la mandat // DOC

În timp ce Ștefan Gațcan ar fi în continuare sechestrat de un grup de deputați socialiști într-un birou din Parlament, Pro Moldova a remis presei o plângere scrisă de Gațcan la PG încă ieri, în care acesta se plângea pe intimidări și amenințări din partea unor deputați socialiști.

În plângerea scrisă ieri și depusă azi dimineață la PG, Gațcan descrie un incident de aseară, când ar fi fost oprit pe podul de la Telecentru de o mașină, după care s-ar fi apropiat un alt automobil din care ar fi ieșit deputații PSRM deputații Corneliu Furculiță și Vlad Bătrâncea, care l-ar fi amenințat să semneze cererea de renunțare la mandatul de deputat.

„Deputatul Ștefan Gațcan a depus, în dimineața zilei de astăzi, o plângere la Procuratura Generală în care reclamă hărțuirea, intimidarea și șantajul la care a fost supus la 30 iunie din partea unui grup de deputați PSRM. Deputatul Ștefan Gațcan anunță PG despre îngrijorarea legată de integritatea sa fizică, precum și a membrilor familiei lui. El menționează în plângerea depusă la PG că este șantajat și amenințat pentru a renunța la mandatul de deputat. Ieri, mașina deputatului Gațcan a fost trasă pe dreapta și a urmat o sesiune de amenințări, inclusiv din partea deputaților Corneliu Furculiță și Vlad Bătrâncea. Apoi au fost organizate proteste la centrul medical „Extramed” cu coroane funerare aduse de activiștii PSRM”, spun cei de la Pro Moldova.

Gațcan PSRMGațcan PSRM
Gațcan PSRMGațcan PSRM

Noutăţile partenerilor

comentarii: