image
Sursa foto: jurnal.md

Fără niciun fel de explicații, medicul Ștefan Gațcan părăsește PSRM și aderă la Pro Moldova

Deputatul din partea PSRM în circumscripția Hâncești, Ștefan Gațcan părăsește partidul și aderă la grupul Pro Moldova. Anunțul a fost făcut astăzi, 30 iunie.

Medicul Ștefan Gațcan care acum 3 luni a câștigat alegerile în circumscripția Hâncești, reprezentând PSRM, anunță că părăsește formațiunea și aderă la grupul Pro Moldova condus de Andrian Candu.

Cu tot respectul față de colegii din fracțiunea PSRM din Parlament, dar alegătorii circumscripției electorale Hâncești nu pentru asta mi-au acordat vot de încredere. Alegătorii din Hîncești au așteptări că vom avea curaj și vom lupta doar pentru interesul țării și a cetățenilor dar nu pentru rating politic.

Nu vreau să dezamăgesc alegătorii mei. Vreau să continuu realizarea promisiunilor electorale și știu cum pot face asta! Dar constat că aceste promisiuni nu le voi putea realiza alături de echipa PSRM din Parlament.

În schimb, sunt profund impresionat de curajul, abnegația și forța cu care noul partid politic „PRO MOLDOVA” se luptă pentru interesele cetățenilor și țării, iar ultimele acțiuni și inițiative, în special, din domeniul social, mă reprezintă pe deplin”, se arată în mesajul său postat pe Facebook.

Liderul grupului Pro Moldova Andrian Candu salută gestul fostului deputat PSRM. Într-un mesaj postat pe pagina sa de Facebook Candu scrie că grupul pe care îl conduce are nevoie de oameni competenți, buni profesioniști.

Oameni care să fie pregătiți să pună umărul și să scoată Moldova din hăul în care o împing amatorii instalați în funcții de Dodon. Oameni pentru țară sunt tot mai mulți în fiecare zi. Oameni de calitate, oameni buni și profesioniști. Bun venit în echipă, domnule Gațcan! Oameni PRO MOLDOVA, PRO MOLDOVA pentru oameni!”, se arată în postare.

Astfel, coaliția parlamentară PSRM - PD rămâne cu 49 de deputați.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: