image
Sursa foto: IPN.md

Astăzi s-a dat start Festivalului Filmului Francofon în Republica Moldova

Ambasada Franței în Republica Moldova, în colaborare cu Alianța franceză din Moldova, a dat startul astăzi, 21 septembrie, la Festivalul filmului francofon din Moldova.

Ceremonia de lansare a avut loc în grădina Reședinței Franței la Chișinău, într-un format redus și în conformitate cu normele sanitare, în prezența Ministrului Educației, Culturii și Cercetării, altor oaspeți de onoare.

Festivalul va avea loc în perioada 21-27 septembrie și va oferi o selecție reînnoită de filme francofone, care vor fi difuzate exclusiv online, pe platforma Privesc.eu și pe paginile de Facebook ale Ambasadei Franței, Alianței franceze și Campus France.

Toate filmele vor fi disponibile pentru revizualizare începând de la prima difuzare până duminică, 27 septembrie inclusiv. Filmele vor fi subtitrate în română și / sau rusă.

În discursul său de lansare, Ambasadorul Franței a mulțumit organizatorilor - Alianța franceză din Moldova, partenerilor evenimentului - TV5Monde, Orange Moldavie, Le Bridge, DutyFree și Glaces Sandra, precum și publicului mereu loial și tot mai numeros.

Festivalul filmului francofon este la cea de-a 19-a ediție. Este un eveniment cultural emblematic în Moldova.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: