image
Sursa foto: Jurnal.md

Maestrul Nicolae Botgros: „La mulți ani bunii mei români, ca să ne fim de ajutor nu e nevoie de niciun sigiliu”

Maestrul Nicolae Botgros a venit cu un mesaj de felicitare pentru românii din întreaga lume de Ziua Națională a României.

„Dragi români din întreaga lume, țin să vă felicit cu această mare sărbătoare pe care o trăim în fiecare an la  1 decembrie, sărbătoare care pentru mine înseamnp putere, caracter și statornicie, înseamnă că „Da, se poate”! Deși acest „se poate” ne-a fost rupt hoțește, noi nu am încetat să credem în rezistența neamului nostru românesc și în dorința de a fi uniți, asta ne-a ajutat să supraviețuim și să păstrăm temelia viitorului nostru și al copiilor noștri”, a declarat renumitul dirijor, citat de Infoprut.ro.

El consideră că temelia noastră, a românilor, înseamnă sa fim uniți prin carte, prin muzică, prin educație și credință. „Temelia noastră înseamnă să ne vorbim de bine, să ne fim de ajutor și pentru asta nu avem nevoie de nicio semnătură, de niciun sigiliu. La mulți ani bunii mei români”, a mai adăugat violonistul.

Maestrul Nicolae Botgros, supranumit magicianul viorii, este directorul artistic şi prim-dirijorul Orchestrei naţionale de muzică populară „Lăutarii”. El are 66 de ani și de-a lungul carierei sale a dus faima muzicii populare în zeci de state europene, în SUA, Australia, Noua Zeelandă, precum şi în toate statele din spațiul ex-sovietic.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: