Justin Bieber şi Hailey Baldwin, fiica actorului Stephen Baldwin, s-au căsătorit în New York, pe 13 septembrie 2018, la două luni după ce cântăreţul şi-a cerut iubita de soţie. Informaţia despre căsătorie a fost confirmată de cei doi pe reţeaua de socializare online Instagram, o lună mai târziu.

Deocamdată nu se ştie unde va avea loc nunta şi nu se cunoaşte data exactă a evenimentului.

Bieber şi Baldwin, în vârstă de 22 de ani, au avut o scurtă relaţie din decembrie 2015 până în ianuarie 2016, după care s-au despărţit şi s-au împăcat în mai anul trecut. În perioada în care au fost despărţiţi, Bieber a avut o relaţie cu cântăreaţa şi actriţa Selena Gomez, relatează mediafax.ro.

Justin Bieber, în vârstă de 25 de ani, a copilărit în oraşul Stratford din provincia canadiană Ontario, dar în prezent locuieşte în Statele Unite ale Americii. Artistul canadian, care a câştigat, printre altele, patru American Music Awards şi un Grammy, a vândut peste 140 de milioane de albume la nivel global. Bieber a fost inclus în topul 10 al celor mai influente persoane din lume realizat de revista Forbes, în 2011, 2012 şi 2013.