image
Sursa foto: Exquis.ro

Prezicerile astrale pentru ziua de astăzi: Balanțele simt nevoia să iasă din tipare

Balanțele simt nevoia iasă din tipare și să evadeze pentru o zi din tiparele responsabilităților, iar taurii vor petrece o zi frumoasă lângă persoanele apriopiate. Vezi mai jos ce îți prezin astrele pentru ziua de astăzi.

- Berbec: Emoțiile devin mai intense, ceea ce poate duce și la scăderea puterii de a judeca la rece situațiile problematice, cele de care nu poți fugi.

- Taur: Ești invitat să le faci viața mai frumoasă unor apropiați, prin asta reușind și tu să trăiești mai frumos. Poți alege să refuzi acest impuls, dar nu îți vor plăcea nici ție consecințele.

– Gemeni: Este important să fii mai realist decât de obicei și să nu ajungi la concluzia că lucrurile sunt clare, că nu mai e nevoie să faci vreun efort, că va fi foarte ușor să obții ce dorești.

– Rac: Este o zi care sporește ceața deasă care te-a împiedicat și zilele trecute să îți dai seama ce se petrece în propria viață. Ar fi bine să ai răbdare în orice situație.

– Leu: Există posibilitatea să te refugiezi în iluzii care nu îți aduc nimic bun, chiar dacă ți se pare că alină anumite suferințe, pentru moment.

– Fecioară: Bine ar fi să cooperezi așa cum se cuvine cu partenerii importanți, în special cel de cuplu. Neînțelegerile sunt firești, nefirească este doar intoleranța.

– Balanță: Simți nevoia să ieși din tipare, măcar pentru o vreme, de exemplu pentru o zi, să faci doar ce îți trece prin cap, să cheltui ce nu ai sau să nu îți pese de responsabilități.

– Scorpion: Este important să faci un efort ca să revii cu picioarele pe pământ, mai ales în chestiunile sentimentale. Acolo sunt cele mai multe iluzii periculoase.

– Săgetător: Ar fi bine să îți găsești preocupări frumoase, care să schimbe în bine casa, relațiile din familie sau orice altceva nu a fost așa cum trebuie în ultima vreme.

– Capricorn: Ceea ce tu subliniezi în discuțiile cu cei apropiați se poate transforma într-o sursă de probleme, mai târziu. Poate ți se pare că ești îndreptățit, dar nu e deloc așa.

– Vărsător: Tentația zilei nu e nouă, dar se acutizează și va fi mai greu să îi reziști. Banii și beneficiile pe care le poți obține cu ajutorul lor sunt principala problemă astăzi.

– Pești: Chiar dacă ți se pare ciudat, vei fi invitat să te ocupi de tine, de propriile probleme, ca să le rezolvi așa cum se cuvine. Dacă nu te descurci, poți cere ajutorul cuiva drag.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: