image
Sursa foto: Horoscop 10 septembrie 2021:

Horoscop 10 septembrie 2021: Zi norocoasă pentru mai multe zodii

Astăzi se anunță multe provocări pentru nativii din zodiac. În timp ce Gemenii sunt puși în fața unei decizii importante pe care o au de luat, Capricornii sunt nevoiți să-și amâne planurile pentru un proiect de suflet.

Berbec

Nu ai reușit să obții ceva la care ai sperat foarte mult și ai tendința de a rămâne dezamăgită, de a te gândi doar la acel lucru. Nu permite însă ca acest moment să îți distragă complet atenția și să uiți să te bucuri de ceea ce se întâmplă în jurul tău. Nu uita că, atunci când devii preocupată de ceea ce nu ai, nu poți aprecia cu adevărat ceea ce deții deja. Bucură-te de frumusețea care te înconjoară, chiar merită.

Taur

Ești dispusă să fii tu cea care pune capăt unei situații neplăcute sau unei relații tensionate. Consideri că exemplul personal este cel mai important, iar acest lucru chiar se va dovedi a fi adevărat: gestul tău va primi aprecierile care i se cuvin și, totodată, te vei simți eliberată. Se anunță o perioadă de relaxare, de reîncărcare a bateriilor, dar și de experiențe noi.

Gemeni

Simți o energie aparte, ceea ce te determină să îți concentrezi atenția asupra dorințelor tale. Este o idee foarte bună, cu atât mai mult cu cât în această perioadă ești înconjurată de inspirație și vibrații pozitive. Tot ceea ce îți propui are șanse foarte mari de succes, mai ales dacă îți vei menține și starea aceasta de bine și nu te vei lăsa influențată de nimic din ceea ce ți-ar putea afecta determinarea de care dai dovadă.

Rac

Imaginează-ți că ești pe un vârf de munte, deasupra unei întinderi mari de apă. După o vreme, îți faci curaj și sari. În timpul căderii, realizezi că este prea târziu să te răzgândești și nu îți rămâne decât să fii optimistă și să te pregătești de înot. Așa se întâmplă și în viață: te avânți într-o situație, nu mai poți da înapoi,,însă poți privi totul cu entuziasm și poți da tot ce ai mai bun spre a reuși.

Leu

Gândurile tale se îndreaptă aproape în totalitate spre o idee care ți-a fost împărtășită recent. Simți că ești pregătită pentru un nou început, iar toată energia o concentrezi în această direcție. Șansele unei reușite sunt foarte mari, iar schimbarea pe care o ai în minte nu va întârzia să apară. Mergi mai departe cu încredere!

Fecioară

Ai tendința de a privi cu teamă o oportunitate ce apare în viața ta, să crezi că poate fi doar o iluzie sau că este „prea frumos ca să fie adevărat”. Nu este însă cazul să eviți sau să privești astfel lucrurile, pentru că lucrurile se vor dovedi a fi în favoarea ta. Ascultă și sfaturile celor din jur și nu te lăsa înșelată de aparențe! Vei vedea că totul va decurge așa cum trebuie și curajul tău va fi răsplătit.

Balanță

Petreci momente foarte frumoase în familie, fie este vorba de un eveniment special, fie pur și simplu de momente împreună – de depănat amintiri și de savurat porții considerabile de râs. Cadrul profesional este unul la fel de benefic în această perioadă, este posibil chiar să primești o veste favorabilă pe care o așteptai de ceva timp.

Scorpion

Nu e cazul să renunți la visurile tale, chiar dacă apar mici obstacole sau factorii externi îți influențează modul de a vedea lucrurile. Este foarte important să fii determinată în a-ți păstra speranța și a-ți dori să progresezi, chiar dacă pașii sunt mici. Sentimentul de dezamăgire sau cel de renunțare nu are loc în viața ta, urmează-ți visul și continuă să faci tot ce îți stă în putință spre a reuși! Ai încredere în intuiția ta și ascultă și sfaturile celor care îți vor binele!

Săgetător

Un nou început bate la ușă, în ceea ce privește o relație sau o situație pe care ai lăsat-o cumva nefinalizată în trecut. Vei fi gata să faci acum eforturile la care ai renunțat la un moment dat, iar ezitarea și teama de eșec nu mai reprezintă acum impedimente în calea ta. Vei fi surprinsă să observi cum această nouă reîncercare va avea o turnură favorabilă, la care poate nici nu te-ai fi așteptat.

Capricorn

Te vei confrunta în această perioadă cu o situație complet nouă pentru tine, însă acest lucru nu va face decât să îți aducă beneficii, să te ajute să descoperi lucruri noi despre tine însăți. Vei reuși să afli modalități noi de abordare a problemelor cărora poate nu le-ai oferit atenție până acum sau pe care nu îndrăzneai să le pui în aplicare. Continuă să pășești pe acest drum, vei avea doar de câștigat!

Vărsător

Preferi să faci pași mărunți, să iei lucrurile ușor, să analizezi, să găsești diverse metode de rezolvare. Nu este o idee rea, dar nu uita nici să te bucuri de momentele de spontaneitate, de bucuriile pe care viața ți le rezervă în fiecare zi, de frumusețea clipelor neplănuite. Găsește o cale de mijloc și cu siguranță vei reuși să duci la bun sfârșit tot ceea ce îți propui.

Pești

Nu ai trecut în totalitate peste un moment care ți-a creat stări de agitație, de nervozitate sau de emoții intense cu privire la consecințele unui fapt. Acordă-ți timp pentru tine, relaxează-te, eliberează-ți mintea de griji și mergi mai departe, cu zâmbetul pe buze. Ai supraevaluat tu cumva aceste efecte, dar acum totul s-a rezolvat. Remontează-te și fii gata pentru experiențe noi.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: