image
Sursa foto: jurnal.nd

De ce Plahotniuc nu depune denunț împotriva lui Dodon? Explicația lui Andrian Candu

Deși s-a numărat printre fruntașii Partidului Democrat, Andrian Candu susține că nu știe nimic despre întrevederea dintre Vladimir Plahotniuc și Igor Dodon la sediul PD, atunci când fostul său lider de partid i-a dat acestuia o sacoșă cu bani.

„Nu cunosc câți bani erau, despre ce salarii era vorba, cu ce titlu s-au dat. Poate s-au dat cu împrumut. Nu știu ce înțelegere au avut”, a declarat Andrian Candu la „Secretele Puterii” de la Jurnal TV, precizând că nu este la curent dacă au mai fost astfel de cazuri.

„Nu am asistat la discuții și la tot felul de elemente de genul acesta. Relația între ei le aparține”, a adăugat liderul Pro Moldova.

El a fost întrebat dacă îi este rușine pentru faptul că astfel de evenimente au avut loc la sediul PD.

„Sigur că astfel de manifestări trebuie condamnate. Oriunde nu s-ar întâmpla așa ceva e de condamnat”, a menționat Andrian Candu.

Liderul Pro Moldova a explicat și de ce Plahotniuc nu depunde un denunț împotriva lui Dodon.

„Anul trecut a luat decizia de a se retrage din politică. În ultima discuție din august s-a referit la acest fapt. A decis să nu se implice în treburile interne ale RM. El se află pe teritoriul unui anumit stat, într-un anumit regim. Eu pot să cred că în acest regim nu are dreptul să se implice în anumite chestiuni, în anumite evenimente din alte țări, inclusiv din RM. Am auzit această interpretare de la avocați”, a explicat Candu.

Noutăţile partenerilor

comentarii: