Horoscop 18 decebrie 2018 - Berbec

Încerci să ai spor și vei și reuși, în a doua parte a zilei. Până atunci, ar fi de dorit să te organizezi mai bine și să eviți excesele de orice fel.

Horoscop 18 decebrie 2018 – Taur

Poate că tu chiar știi mai bine cum trebuie făcute lucrurile și vezi mai bine problemele apropiaților. Dar de aici până la rezolvarea lor e un drum lung, al răbdării și înțelegerii.

Horoscop 18 decebrie 2018 – Gemeni

Ai posibilitatea de a descoperi, într-un moment special, de inspirație, care sunt cauzele unora dintre cele mai complicate probleme cu care te confrunți.

Horoscop 18 decebrie 2018 – Rac

Ți se cere să fii mai îngăduitor cu cei din jur, din motive de eficiență. Nu e deloc o idee bună să faci presiuni asupra lor, chiar dacă ai intenții bune.

Horoscop 18 decebrie 2018 – Leu

Cauți soluții pentru problemele grave, dar cauzele acestora sunt profunde și greu de descoperit. Poate ar fi o idee bună să ceri părerea unor persoane mai experimentate.

Horoscop 18 decebrie 2018 – Fecioară

Privești spre viitor cu reținere, deși nu ai destule motive pentru asta. Ai impresia că prudența e cea mai bună atitudine și când îți faci planuri de viitor.

Horoscop 18 decebrie 2018 – Balanță

S-ar putea să nu-ți fi ieșit anumite planuri așa cum ai vrut, dar situația cere adaptare, nu supărare sau o atitudine spinoasă față de cei din jur.

Horoscop 18 decebrie 2018 – Scorpion

Se confirmă unele dintre bănuielile tale legate de partenerii de bază. Problema e să păstrezi o atitudine constructivă, chiar dacă ești ceva mai pesimist.

Horoscop 18 decebrie 2018 – Săgetător

Munca și starea de sănătate sunt într-o legătură foarte strânsă de obicei, dar ziua de astăzi vine cu ceva în plus. Trebuie să îți păstrezi optimismul și atitudinea pozitivă.

Horoscop 18 decebrie 2018 – Capricorn

Ai de ales între dorința sinceră de a păstra armonia în relațiile cu cei dragi, făcând unele sacrificii și a-i respinge, din diverse motive. Horoscop 18 decebrie 2018 – Vărsător

Cauți o compensare pentru problemele din familie, în muncă, în șansa de a progresa pe plan profesional. Problema e că și acolo sunt obstacole, dificultăți, ca și acasă.

Horoscop 18 decebrie 2018 – Pești

S-ar putea să te încânte ideea de a te apropia de cei dragi din toată inima. Știi foarte bine ce le aduce bucurie și poate ar fi bine să îți pui în aplicare aceste cunoștințe.