image
Sursa foto: scb.md

Covid-19 a ucis încă un medic din RM: A murit șeful Serviciului endoscopie și ultrasonografie de la Spitalul Clinic Bălți

Șeful Serviciului endoscopie și ultrasonografie de la Spitalul Clinic din Bălți, Vasile Sârbu, a pierdut lupta cu COVID-19. Numărul deceselor în rândul lucrătorilor medicali crește astfel la 23 în RM.

Tot astăzi, asistenta medicală de la secția Pneumologie, Clinica Pediatrie a Institutului Mamei și Copilului, Victoria Maciuga, a murit din cauza infecției.

„Spitalul Clinic din Bălți anunță cu adâncă tristețe decesul colegului nostru, șeful Serviciului endoscopie și ultrasonografie Vasile Sârbu, care a pierdut lupta cu COVID-19. Regretăm enorm pierderea şi ne alăturăm familiei cu gânduri de compasiune. Bunul Dumnezeu să vă ajute și să vă întărească să puteți trece de acest mare necaz. Domnul Vasile Sârbu a fost un medic de valoare care s-a dedicat profesiei. A fost și va rămâne în inimile colegilor un om bun, luminos, săritor la nevoie și un prieten adevărat”, se spune în mesajul Spitalului Clinic din Bălți.

Vasile Sârbu avea 65 de ani și a fost internat pe 18 iunie la Spitalul Clinic Republican, cu COVID-19.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: