image
Sursa foto: libertatea.ro

Horoscop 27 decembrie: Leii ar fi bine să nu se lase prea mult în voia stării de lene de astăzi

Taurii au chef să pună în discuții probleme serioase astăzi, iar leii ar fi bine să nu se lase prea mult în voia stări de lene. Află ce îți prezic astrele pentru ziua de astăzi.

Berbec

Alegi preocupări mai lejere, la fel va fi și tonul discuțiilor, iar atmosfera se anunță a fi una degajată. Singurele pericole apar atunci când vei dori, neapărat, ca și ceilalți să fie de acord cu tine.

Taur

Chiar dacă cei din jur sunt mai relaxați, mai dornici să se destindă, tu vrei să discuți probleme serioase, pe care nu ai reușit să le clarifici până acum.

Gemeni

Ar fi păcat să-ți umbrești singur ziua, insistând pe o anumită părere, oricât de convins ai fi că ai dreptate. Poate că și cei cu care te contrazici sunt la fel de covinși, ca și tine.

Rac

Vorbele nu-ți sunt prietene astăzi, dar va conta orice intenție frumoasă, chiar dacă nu reușești să te exprimi prea bine. Cei din jur își vor da seama ce ai vrut, de fapt.

Leu

Ar fi bine să nu te lași prea mult în voia stării de lene de astăzi, ca să nu te trezești cu complicații. Tot tu va trebui să te ocupi de ele, fie acum, fie mai târziu.

Fecioară

Graba de a exprima anumite idei, mai ales față de superiori sau față de persoanele mai în vârstă din familie, poate duce la neînțelegeri regretabile.

Balanță

Pot să apară probleme din cauza unor convingeri prea ferme pe care nu vrei să le modifici deloc, zicând că așa îți păstrezi demnitatea, câștigată prin încercări grele.

Scorpion

Minciuna are picioare scurte, spune o vorbă din popor și ca să nu afli cât de adevărată este, ar fi bine să eviți orice modificare a adevărului. În general, nu doar astăzi.

Săgetător

Sunt posibile divergențe în cuplu sau alte relații importante, din care vei ieși, elegant, dacă nu vei insista, prea mult, pe opiniile tale, doar pentru că tu crezi că știi mai bine.

Capricorn

Starea de sănătate necesită o mobilizare exemplară, dar în direcția recăpătării echilibrului interior, a recuperării stării de liniște interioară, a încrederii în viață și în legile ei.

Vărsător

Vorbele pot duce la probleme, iar tu ai tendința de a te baza prea mult pe ele, chiar dacă primești semnale în acest sens. Ar fi bine să alegi alt mod de a te exprima, poate unul mai puțin obișnuit.

Pești

Situația din familie este discutabilă, dar nu ai chef de vorbă cu membrii familiei, și pentru că presupui ce vor spune. Poate că unii dintre ei merită să faci efortul de a te apropia de ei.

Noutăţile partenerilor

comentarii: