Turneul produs de The Live Nation va include concerte susţinute în oraşe precum Hollywood, Florida, Boston, Detroit, Denver, Los Angeles, Atlanta, St. Petersburg, New York, Chicago.

Albumul care dă titlul turneului, "Liberation", va apărea pe piaţă pe 15 iunie, la şase ani de la precedentul material discografic.

Primul single de pe noul album, "Accelerate", un amestec de R&B cu fragmente de muzică rap interpretate de Ty Dolla $ign şi 2 Chainz, a fost lansat săptămâna trecută, scrie mediafax.ro.

Aguilera nu a mai lansat un album din 2012 - "Lotus" -, dar, în ianuarie, artista a anunţat un nou material discografic într-un mesaj publicat pe Instagram. "Lotus", al şaptelea album de studio al său, care a inclus single-urile "Your Body" şi "Just a Fool", un duet cu Blake Shelton, a ajuns până pe locul al şaptelea în topul Billboard 200 şi a fost materialul discografic cu cele mai slabe vânzări al lui Aguilera.

Christina Aguilera, în vârstă de 37 de ani, care a devenit celebră cu hitul "Genie in a Bottle", a câştigat cinci premii Grammy, un Latin Grammy şi a vândut peste 75 de milioane de albume pe plan mondial. În 2013, a fost inclusă de prestigioasa publicaţie Time în topul 100 al celor mai influenţi oameni din lume.