Horoscop 1 octombrie - Berbec

Ai nevoie de o atitudine cu adevărat constructivă în tot ce faci, mai ales dacă sunt implicați și cei dragi. Ar trebui să le ceri părerea, înainte să iei decizii care îi implică și pe ei.

Horoscop 1 octombrie – Taur

Există o neconcordanță între dorința ta a de face totul și nevoia celor din jur de a te ajuta. Poate ar fi bine să cedezi unele responsabilități – și nu numai pe cele care nu îți sunt pe plac!

Horoscop 1 octombrie – Gemeni

Ai nevoie de o nouă atitudine față de problemele financiare, în special cele provocate de partenerii de orice fel sau de cei din familie.

Horoscop 1 octombrie 2018 – Rac

Încep să se deblocheze unele dintre problemele care au condus la complicații majore în relațiile de parteneriat, dar tot trebuie să ai răbdare și să fii corect față de toată lumea.

Horoscop 1 octombrie – Leu

Astăzi debutează o perioadă puțin mai bună pentru starea ta de sănătate, iar asta îți va permite să muncești mai lejer, nu neapărat și mai mult.

Horoscop 1 octombrie – Fecioară

Este posibil să înceapă să dispară unele dintre obstacolele care complicau relația dintre tine și cei dragi. Este nevoie, în continuare, de prudență și de bunăvoință.

Horoscop 1 octombrie – Balanță

Poți respira ușurat acum; pentru unele dintre problemele din familie sau cele legate de locuință încep să se concureze soluții rezonabile.

Horoscop 1 octombrie – Scorpion

Te bucuri de sprijinul unora dintre cei din anturajul apropiat, un sprijin nesperat, date fiind relațiile reci pe care le-ai avut cu acești oameni în ultimele luni.

Horoscop 1 octombrie – Săgetător

Ziua de astăzi poate fi debutul unei perioade în care vei putea face alegeri foarte bune legate de investiții, cheltuieli și economii.

Horoscop 1 octombrie – Capricorn

Poți deveni factorul principal al unei schimbări în bine sau al unei distrugeri, în funcție de felul în care te-ai educat și de cât de atent ești la alegerile pe care le faci.

Horoscop 1 octombrie – Vărsător

Te-ar putea descuraja unele dintre planurile de viitor făcute de alții, persoane de la care aștepți soluții sau, cel puțin, o mână de ajutor, din când în când.

Horoscop 1 octombrie – Pești

Începi să privești cu mai multă bunăvoință relațiile cu prieteni sau cu rudele, poate și pentru că vrei să îi înțelegi mai bine pe toți aceștia și să îi accepți cu tot cu defectele lor.