Berbec

Ai la dispoziție o zi în care te poți odihni sau, cel puțin, te vei putea detașa de orice fel de problemă, pentru că știi că altfel nu faci decât să îți inutil complici situația.

Taur

Ții cam mult la părerile tale și deși ești convins că numai așa vei ieși învingător, nu ești în război cu nimeni și nici nu ar trebui să fii, mai ales când vine vorba despre familie.

Gemeni

Ai ocazia de a reveni la gânduri mai bune, mai ales dacă vei alege să petreci această zi în familie, acolo unde ai cu cine te sfătui în orice problemă.

Rac

Poți descoperi că îi vezi pe cei din jur așa cum sunt numai dacă te relaxezi puțin, dacă te îndepărtezi de propriile frici și de colecția de gânduri negative pe care o ai în legătură cu ei.

Leu

Ai cu cine lucra și nu oricum, ci cu rezultate frumoase. Asta demonstrează că ai reușit să atragi oameni de calitate. Este o confirmare a propriei valori.

Fecioară

Te bucuri de relații bune cu persoane înzestrate, care te pot ajuta, inclusiv cu sfaturi înțelepte. Ar fi bine să nu exagerezi, totuși, cu pretențiile față de acești oameni.

Balanță

Poți vedea cât de important este să ții cont de vocea propriei conștiințe. Îți vei regăsi liniștea mai ușor, dacă vei face acest lucru.

Scorpion

Ai parte de sprijin real de la prieteni, rude sau amici, dar, ca să îți fie util momentul lor de generozitate, trebuie să ai o atitudine constructivă.

Săgetător

Te bucuri de recunoașterea unor calități pe plan profesional sau de locul pe care îl ocupi în grupul din care faci parte. Asta implică și responsabilități, dar ți le asumi cu plăcere.

Capricorn

Îi incluzi pe cei dragi în proiectele la care lucrezi și te bucuri de perspectiva de a lucra alături de ei la ceva care va aduce beneficii tuturor de mai multe feluri.

Vărsător

Încerci să îți recapeți echilibrul interior, să iei distanță față de orice problemă, inclusiv față de cele financiare, ca să poți judeca la rece orice complicație apărută.

Pești

Relațiile cu cei din anturajul apropiat sunt suficient de armonioase cât să îți permiți un moment de relaxare, în compania lor sau nu.