image
Sursa foto: realitatea.net

Horoscop 17 aprilie: Tensiunea e la cote înalte pentru nativii din zodia Leu

Începutul de weekend este unul relaxant pentru zodia Scorpion, iar nativii din zodia Leu vor avea nevoie de multă răbdare pentru a face față stresului.

Berbec

Nu îi lăsa pe ceilalți să-ți controleze planurile și acțiunile, ci stabilește-ți tu ritmul de acțiune. Pentru nativii singuri este un moment bun pentru a găsi pe cineva.

Taur

Nativii din zodia Taur sunt energici și spontani. Este timpul să îți arăți talentele și abilitățile, pentru care vei primi multe laude.

Gemeni

Ziua de astăzi este pentru nativii Gemeni una foarte dificilă. Vei avea parte de câteva conflicte cu cineva. Ai grijă ce spui, pentru ca tensiunile să nu escaladeze.

Rac

Astăzi se va concretiza munca pe care ai depus-o în ultima vreme și este posibil să fii răsplătit pentru asta. Fii corect cu ceilalți, dar și față de tine.

Leu

Vei avea parte de o zi tensionată și este nevoie de concentrare maximă pentru a rezolva problemele apărute la locul de muncă. Ai mai multă încredere în tine și încarcă-te cu răbdare pentru următoarea perioadă.

Fecioară

Fecioarele au multă energie și se simt capabile de realizarea multor lucruri cu care vor reuși să-i surprindă pe cei din jur. Astăzi, vor realiza că iubirea este cel mai important lucru din lume și că și-au neglijat persoanele importante din viața lor.

Balanță

Weekend-ul se anunță unul plin de relaxare alături de prieteni sau familie. Te vei axa mai mult pe comunicare și pe aranjarea lucrurilor.

Scorpion

Vei avea parte de o zi liniștită în care te vei relaxa și te vei bucura de prezența celor dragi. Sunt mari șanse să ai parte de surprize, cadouri sau diferite invitații la evenimente, unde vei avea posibilitatea să socializezi mai mult.

Săgetător

Primești o veste importantă de la locul de muncă. Săgetătorii sunt atenți la detalii și vor ține totul sub control fie că este vorba de relațiile personale sau de planurile de viitor.

Capricorn

Ascultă-ți instinctul în luarea unei decizii foarte importante. Dacă te-ai decis să pui în aplicare anumite idei, acum este momentul să o faci și vei fi surprins de rezultate.

Vărsător

Ai multă creativitate și imaginație, ceea ce te ajută să avansezi și să fii privit cu alți ochi. Te vei întâlni cu o persoană din trecutul tău care îți va oferi ajutor pe plan profesional.

Pești

Astăzi te vei bucura de un câștig neașteptat, fie că este vorba de o datorie sau de o oportunitate de a-ți mări veniturile. Pe seară vei planifica o călătorie împreună cu persoana iubită.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: