Thomas Markle în vârstă de 75 de ani, a lansat un atac dur la adresa cuplului Meghan Markle şi Harry. După ce au fost nevoiţi să renunţe la numele Royal din brandul Royal Sussex, cei doi şi-au exprimat indignarea pe reţelele de socializare. Casa Regală nu are niciun drept asupra numelui Royal în afara graniţelor Marii Britanii, au spus aceștia, relatează Daily Mail, citat de Mediafax.

Într-un interviu luat de presa britanică, Thomas Markle a declarat că este revoltat de maniera în care Meghan Markle şi prinţul Harry au gestionat situaţia cu Casa Regală.

Meghan Markle şi Harry s-au stabilit în Canada împreună cu fiul lor Archie. Cei doi au cheltuit mii de lire pentru a construi site-ul brandului Sussex Royal. Regina Marii Britanii a apelat la cei mai buni avocaţi pentru a-i obliga pe Harry şi Meghan să renunţe la numele de Royal.

Cei doi şi-au manifestat public indignarea faţă de tratamentul aplicat de Casa Regală și au susţinut că atât Regina cât şi Guvernul britanic nu ar fi avut niciun temei legal pentru a-i opri din a continua businesul sub numele Sussex Royal.

„Nu cred că au dreptul să se adreseze astfel Reginei. Este o insultă faţă de Regină şi faţă de poporul britanic”, a declarat Thomas Markle.

Acesta a mai adăugat că fiica lui l-a abandonat înainte de căsătoria acesteia cu Harry şi nici măcar nu i-a dat ocazia să-şi cunoască nepotul. Thomas Markle a mai acuzat-o pe Meghan că şi-a abandonat chiar propria mamă şi a lăsat în urmă familia britanică.