image
Sursa foto: europalibera.org

Inga Grigoriu: „Nici acest virus nu este atât de periculos ca ceea ce s-a întâmplat astăzi în Parlament”

Declararea stării de urgență pentru o perioadă de 60 de zile, fără explicații clare ce reguli vor funcționa în acest timp, este alarmantă”, afirmă deputata PPDA, Inga Grigoriu.

„Nu îmi place să creez panică, dar, văzându-le năravurile în toți acești ani, credeți-mă, nici acest virus nu este atât de periculos ca ceea ce s-a întâmplat astăzi în Parlament. Instituirea la Ministerul Apărării pe un exponent fidel al regimului plahotniuc - Pânzari, este extrem de grav. Înțeleg că le-a fost rușine să îl nominalizeze la MAI, pentru că era prea de tot. Doar un exemplu recent - amintiți-vă cum s-a comportat acest Pânzari cu Andrei Năstase în vara anului trecut. Declararea stării de urgență pentru o perioadă de 60 de zile, fără explicații clare ce reguli vor funcționa în acest timp, este alarmantă. Înlăturarea Parlamentului de la procesul legislativ pe un termen de 60 de zile, deasemenea pentru ei a fost necesar. Sunt prea multe voci sonore care le scot la iveală toată înțelegerile lor de grup”, comentează deputata PPDA.

Inga Grigoriu s-a adresat cetățenilor și activi pe rețelele de socializare. „Facebook-ul nu ajunge la toți. Eu am fost de la casă la casă și știu ce înseamnă televiziuni controlate și ce efecte produc. Nu vreau să vă reamintesc că toată această situație politică putea fi evitată, cu mai multă înțelepciune și grijă față de cetățenii acestui stat”, a mai punctat deputata.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: