Horoscop, marți, 15 ianuarie 2019 - Berbec:

Este o zi care aduce armonie și bine ar fi să îți compui dispoziția necesară ca să o poți primi. Adică să fii calm și să faci totul cu mai multă răbdare.

Horoscop, marți, 15 ianuarie 2019 – Taur:

Poți ajunge mult mai ușor la rezolvarea unor probleme, cum ar fi cele ale unor apropiați. Ți-ar fi de folos să îți păstrezi buna dispoziție și să fii binevoitor cu cei din jur.

Horoscop, marți, 15 ianuarie 2019 – Gemeni:

Acum vei înțelege de ce există un ritm în toate și de ce e bine să îl respecți. Forțarea unor situații poate da rezultate, dar sunt superficiale și doar pe termen scurt.

Horoscop, marți, 15 ianuarie 2019 – Rac:

Este o zi pe placul tău, presărată cu momente în care vei reuși să te apropii atât cât ți-ai dorit de unii prieteni sau de rudele cu care nu mai erai în relații bune.

Horoscop, marți, 15 ianuarie 2019 – Leu:

Siguranța pe care o cauți și pe care o și simți în anumite momente este o construcție solidă, rod al eforturilor multor persoane, nu doar ale tale.

Horoscop, marți, 15 ianuarie 2019 – Fecioară:

Vei avea ocazia de a vedea că ai și alt fel de calități, unele pe care nu le apreciezi mereu, deși sunt valoroase și îți fac viața mai frumoasă.

Horoscop, marți, 15 ianuarie 2019 – Balanță:

Muncești cu mai multă tragere de inimă pentru că îți sunt apreciate eforturile sau începi să fii sigur că va ieși ceva bun din această muncă serioasă.

Horoscop, marți, 15 ianuarie 2019 – Scorpion:

Ar fi bine să acorzi mai multă atenție sfaturilor pe care le primești de la partenerii de cursă lungă sau de la persoanele din anturaj față de care nu ai secrete.

Horoscop, marți, 15 ianuarie 2019 – Săgetător:

Îți face plăcere să muncești chiar dacă nu vezi cine știe ce rezultate și nici nu ți se promite vreo recompensă. Ești deja în câștig cu această atitudine senină.

Horoscop marți 15 ianuarie 2019 – Capricorn:

Degeaba încerci să fii sever cu cei dragi, se vede cu ochiul liber că e doar o mască. O idee foarte bună ar fi să preiei tu inițiativa și să le oferi surprize frumoase.

Horoscop marți 15 ianuarie 2019 – Vărsător:

Ai nevoie de o bază solidă pe care ți-o poate oferi familia, de exemplu. În lipsa acesteia, va trebui să te bazezi pe tine și pe experiențele care te-au ajutat să devii mai puternic.

Horoscop marți 15 ianuarie 2019 – Pești:

Privești cu multă bunăvoință propunerile care vin de la cei din anturaj, fără să le dai un răspuns clar. Poate că de asta au nevoie, să se simtă înțeleși și să fie tratați cu bunătate.