image
Sursa foto: Jurnal.md

Individul care ar fi snopit-o în bătăi pe femeia din satul Caracui, reținut; A fost pornită o cauză penală

Individul care ar fi bătut-o cu lopata pe o femeie din satul Caracui, raionul Hâncești, a fost reținut. Informația a fost confirmată pentru Jurnal.md de ofițerul e presă al IP Hâncești, Cristina Vicol.

Bărbatul este originar din același sat și are 35 de ani. Potrivit poliției, în mod samovolnic bărbatul a pătruns în gospodăria victimei, a deconectat curentul electric și a așteptat ca proprietara să iasă din casă, apoi a snopit-o în bătăi. În seara zilei de 14 iulie bărbatul a fost reținut.

Femeia a povestit pentru Jurnal TV că se uita la televizor când, brusc, s-a stins lumina în toată casă. A hotărât să iasă afară și să vadă ce s-a întâmplat cu contorul, dar au urmat scene rupte dintr-un film de groază. Potrivit Ninei Veringa, bărbatul ar fi lovit-o cu o lopată și ea s-a ales cu mai multe vânătăi și cu o tăietură la brațul stâng. Nina Veringa crede că totul s-a întâmplat din cauza unei neînțelegeri, care s-a iscat în timpul zilei între vecin și ginerele ei.

Femeia acuza atunci Poliția că deși ar fi fost anunțată despre acest caz, oamenii legii nu ar fi interprins nimic. I s-ar fi spus un singur lucru: „Du-te acasă și așteaptă”.

Pe cazul dat a fost pornit un dosar penal, anunță oamenii legii.

Noutăţile partenerilor

comentarii: