Femeia ne-a povestit că se uita la televizor când, brusc, s-a stins lumina în toată casă. A hotărât să iasă afară și să vadă ce s-a întâmplat cu contorul, dar au urmat scene rupte dintr-un film de groază.

Potrivit Ninei Veringa, bărbatul ar fi lovit-o cu o lopată și ea s-a ales cu mai multe vânătăi și cu o tăietură la brațul stâng.

Nina Veringa crede că totul s-a întâmplat din cauza unei neînțelegeri, care s-a iscat în timpul zilei între vecin și ginerele ei.

Poliția ar fi fost anunțată despre cele întâmplate, dar bărbatul suspectat de agresiune n-a fost reținut. Femeia ne-a mai spus că atât medicii legiști, cât și poliția o poartă pe drumuri și nu întreprind nimic. I s-ar spune un singur lucru: „Du-te acasă și așteaptă”.

Pentru că bărbatul n-a fost reținut, Nina Veringa spune că îi este frică să stea în propria casă .

Am încercat să vorbim cu bărbatul acuzat, dar nu l-am găsit acasă.

Șeful adjunct al Inspectoratului de Poliție Hâncești, Ion Pârău, ne-a declarat că bărbatul nu poate fi reținut pentru că încă nu sunt gata rezultatele expertizei medico-legale.

Polițistul ne-a mai spus că o decizie în acest sens va fi luată mâine, când se va ști cât de grave sunt leziunile suferite de femeie.