image
Sursa foto: jurnal.md

Renato Usatâi a depus la CEC cererea de excludere a lui Igor Dodon din alegerile prezidențiale

Renato Usatâi a depus la Comisia Electoral Centrală cererea de excludere a lui Igor Dodon din cursa electorală, după ce ieri a declarat că acesta ar fi cheltuit peste 11 milioane de euro, bani primiți din Federația Rusă.

Liderul Partidului Nostru a depus astăzi la CEC cererea de excludere a lui Igor Dodon din cursa alegerilor prezidențiale.

„Toată informația care ține de ilegalitățile pe care le-a comis candidatul Dodon urmează să le prezentăm la CEC, și aceștia urmează să ia o decizie.

Eu vreau să particip la acest proces, sper să fie un proces transparent, să nu fie așa cum a fost în 2014 când domnul Cecan a refuzat atunci să dea declarații și pentru mass-media, nu a dorit nici nouă să ne explice pentru ce ne scoate din alegeri.

Este o încălcare gravă, Dodon doar pentru ziare în campania electorală a cheltuit mai mult decât a declarat el pentru toată campania, inclusiv și pentru campania pe internet”, a menționat Usatâi.

Amintim că ieri, 11 noiembrie Usatâi a declarat că Igor Dodon ar fi cheltuit în această campanie electorală peste 11 milioane de euro, bani primiți din Federația Rusă. Declarația a fost făcută de Renato Usatâi în cadrul talk-showului „Secretele Puterii” de la Jurnal TV.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: