image
Sursa foto: jurnal.md

Video emoționant: Cu lacrimi în ochi se despart copiii conaționalilor noștri de bunicii lor din RM

Cu lacrimi amare se despart copiii conaționalilor noștri care s-au stabilit peste hotarele RM de bunicii și rudele lor, pe care i-au vizitat în vacanța de iarnă.

Dumitru și Melania Frunză, care au revenit pentru câteva zile în Republica Moldova cu familia din Danemarca, la întoarcere nu se puteau rupe din brațele bunicilor, plângând în hohote.

Doar cei care trăiesc la distanță vor înțelege aceste lacrimi, la revedere Moldova... Nu eram în stare să filmez, bunica intra în scara, Melania striga din mașină din urmă ei”, ne spune mama copiilor Cristina Frunză.

Familia Frunză s-a stabilit de ceva timp în Danemarca, dorul de casă, de cei dragi îi fac să găsească timp pentru a reveni o dată pe an la casa părintească. Cele mai grele sunt despărțirile, iar copiii sunt cei care suportă aceste despărțiri mai greu, de fiecare dată cu lacrimi.

Vedeți aici imaginile video.

Cu lacrimi în ochi se despart copiii conaționalilor noștri de bunicii lor din RM

https://www.jurnal.md/ro/news/ffd2dc2fe4472831/video-emotionant-cu-lacrimi-in-ochi-se-despart-copiii-conationalilor-nostri-de-bunicii-lor-din-rm.html Posted by Jurnal.md on Wednesday, 13 January 2021

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: