image
Sursa foto: Profimedia

Inter este văzută drept finalistă UCL de un atacant care a dat peste 300 de goluri în carieră

Luca Toni (46 de ani), unul dintre cei mari atacanți ai fotbalului italian din ultimii 25 de ani, a prefațat duelul dintre Atletico Madrid și Internazionale Milano, manșa retur, din optimile Ligii Campionilor.

Meciul Atletico - Inter va fi transmis în direct de Jurnal TV, miercuri, de la ora 22:00.

Meciul de pe Wanda Metropolitano începe de la 1-0 pentru Inter, după succesul obținut prin golul lui Arnautovic. Atletico este recunoscută ca fiind una dintre cele mai pragmatice echipe din fotbalul continental, în timp ce Inter va încerca să conserve avantajul luat în partida tur.

”Atletico - Inter? Totul depinde de nerazzurri. E ultimul hop de trecut înainte de 'sferturi'. Atletico Madrid este o echipă predispusă la meciuri tensionate. Simeone este recunoscut că le pregătește perfect.

Totul depinde de jucătorii de la Inter. În opinia mea, pe ei îi văd favoriți la calificare. Dacă echipa lui Inzaghi face ceea ce a arătat că poate face până acum, atunci da, Inter va ținti din nou spre finala Ligii Campionilor”, a adăugat Toni conform DAZN.

Sezonul trecut, finala UCL a fost disputată de Man. City și Inter Milano, victorie obținută de echipa lui Guardiola, cu 1-0, prin golul marcat de Rodri.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: