image
Sursa foto: Profimedia

Ronaldinho, ironii la adresa conducerii de la PSG: "Dacă nu ești mulțumit de ei, cu cine mai joci?”

PSG a câștigat campionatul în Ligue 1, însă a fost eliminată în "sferturile" din UEFA Champions League, după "dubla" cu Real Madrid, și a ratat astfel șansa de a-și îndeplini principalul obiectiv al sezonului.

Această contraperformanță i-a făcut pe oficialii parizienilor să ia în calcul despărțirea de antrenorul Mauricio Pochettino, dar și de mai mulți jucători cu nume. Această situație l-a făcut pe Ronaldinho să îi "înțepe" pe conducătorii celor de la PSG și crede că francezii ar trebui să aibă mai multă răbdare cu starurile din lot.

"Vrei să schimbi totul? Vrei să ai ce? Cei mai slabi jucători din lume? Trebuie să așteptați până când acești jucători înțeleg acestă manieră nouă de a trăi și juca fotbal. Restul va veni încetul cu încetul. Această adaptare este normală, pentru a îndrepta lucrurile.

Neymar este unul dintre cei mai buni jucători din lume. A avut mai multe accidentări anul acesta. Când este 100 la sută, este un jucător cu adevărat special pentru această echipă. Di Maria, Messi… Cei mai buni jucători sunt împreună. Dacă nu ești mulțumit de ei, cu cine mai joci?”, a spus Ronaldinho, citat de marca.com.

După ce au fost avansate primele patru variante înlocuitoare pentru Pochettino, directorul sportiv al PSG-ului, Leonardo a avut o întâlnire cu Sergio Conceicao (47 de ani), actualul antrenor al celor de la FC Porto, anunță jurnalistul specializat în transferuri, Santi Aouna.

Tehnicianul lusitanilor a intrat astfel în cursa pentru banca parizienilor, iar rezultatele sale din ultimii ani pare că i-au convins pe șeicii de pe "Parc des Princes". Concret, Conceicao ajunsese în acest sezon la 58 de meciuri fără înfrângere pe banca celor de la Porto și a reușit să depășească recordul deținut de rivala Benfica, din perioada 1976 - 1978, care nu mai pierduse la acea vreme de 56 de meciuri.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: