image
Sursa foto: Getty Images

Messi dispare fără Cristiano Ronaldo: Statistică dezamăgitoare a argentinianului în El Clasico după plecarea rivalului

Lionel Messi suferă după plecarea lui Cristiano Ronaldo de la Real Madrid, din vara lui 2018. Starul Barcelonei nu are vreun gol sau pasă decisivă în cele cinci derby-uri cu madrilenii disputate după ce portughezul a fost vândut de Real la Juventus, pentru 100 de milioane de euro.

"Messi dispare fără Cristiano", a titrat AS după victoria cu 2-0 a echipei lui Zinedine Zidane din El Clasico.

Lionel Messi a înscris 21 de goluri în cele 33 de derby-uri ale Spaniei în care l-a avut ca adversar pe Cristiano Ronaldo.

Messi se obişnuise să marcheze în ultimele "Clasico" în care l-a înfruntat pe rivalul său portughez - a reuşit chiar o "dublă" în victoria cu 3-2 din campionat, pe Bernabeu, din sezonul 2016-2017, golul decisiv al argentinianului venind în minutul 90+2.

În sezonul trecut, Messi a ratat, din cauza unei accidentări, primul Clasico fără Ronaldo: victoria cu 5-1 pe Camp Nou care a dus la demiterea antrenorului Julen Lopetegui. Atacantul nu a înscris în stagiunea trecută nici în semifinalele Cupei Spaniei, nici în întâlnirea din La Liga de pe Bernabeu.

Messi este golgheterul all-time din El Clasico, cu 26 de reuşite.

În acest sezon, Barca nu a reuşit să-l învingă pe portarul Thibaut Courtois în cele două meciuri din campionat. Cele două echipe s-ar mai putea întâlni în acest sezon în Liga Campionilor.

În Primera Division, Messi nu a mai înscris de trei luni în deplasare, de pe 1 decembrie, când Barca a câştigat cu 1-0 pe terenul lui Atletico Madrid.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: