image
Sursa foto: Profimedia

Jucătorii de la US Open se plâng că pe teren miroase a marijuana „ca în sufrageria lui Snoop Dogg”

Jucătorii de tenis de la US Open 2023 s-au plâns de mirosul puternic de marijuana care persistă pe una din arene.

Germanul Alexander Zverev, al 12-lea în clasamentul mondial masculin, este unul dintre jucătorii care au afirmat că arena 17 miroase a iarbă, scrie Digi 24.

„În arena 17, cu siguranță miroase ca în sufrageria lui Snoop Dogg”, a spus el, potrivit NBC New York. „Oh, Doamne, este peste tot. Întreaga arenă miroase a iarbă”, a subliniat el Maria Sakkari, care a jucat pe același teren în primul tur, pierzând meciul, a spus și ea că a simțit mirosul inconfundabil. „Uneori simți miros de mâncare, alteori miros de țigări, alteori miros de iarbă”, a declarat ea pentru jurnaliști. „Vreau să spun că este ceva ce nu putem controla, pentru că suntem într-un spațiu deschis. Există un parc în spate. Oamenii pot face ce vor”, a completat jucătoarea din Grecia.

Organizatorii US Open au făcut o investigație în urma acestor declarații. Au analizat filmări și au vorbit cu personalul, iar în final au concluzionat că nimeni nu a fost văzut fumând în tribunele arenei 17.

În aceste condiții, oficialii presupun că mirosul vine din parcul alăturat. Nu este prima dată când jucătorii de la US Open reclamă prezența mirosului de iarbă. Anul trecut, australianul Nick Kyrgios, și-a pierdut cumpătul când era pe punctul de a câștiga un loc în runda a treia și a strigat către arbitrul de scaun că oamenii din tribune fumează iarbă. „E marijuana, la dracu”, a spus el. „Evident, atunci când sportivii aleargă și au astm, nu este ideal..." Arbitrul de scaun a răspuns doleanței lui Kyrgios și s-a adresat publicului: „Doamnelor și domnilor, din respect față de jucători, vă rugăm să vă abțineți de la fumat pe teren. Vă mulțumesc!”, a spus arbitrul, potrivit Eurosport. Până la urmă, australianul a câștigat meciul.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: