image
Sursa foto: Getty Images

Anunțul făcut Real Madrid, înaintea meciului cu Liverpool

Liverpool - Real Madrid, prima manșă din optimile Ligii Campionilor, se dispută azi, de la ora 22:00, în direct la Jurnal TV.

Între timp, madrilenii și-au recuperat un jucător care era indisponibil până acum. Toni Kroos (33 de ani) a făcut deplasarea la Liverpool și este la dispoziția antrenorului Carlo Ancelotti.

Anunțul a fost făcut chiar de Real Madrid.

”Kroos se alătură lotului. Germanul a călătorit la Liverpool și este disponibil pentru meciul din această seară”, se arată în comunicatul lui Real Madrid.

Kroos era indisponibil pentru că avea gripă, însă s-a recuperat "pe ultima sută". Nu la fel de norocos a fost Aurelien Tchouameni, bolnav și el de gripă.

Alături de Kroos, s-a refăcut și Karim Benzema, după problemele musculare care l-au împiedicat să evolueze în partida de sâmbătă cu Osasuna (scor 2-0 în deplasare) din La Liga.

Atacantul francez s-a antrenat singur duminică la baza sportivă Valdebebas, iar luni, alături de coechipierii săi pe Anfield.

Antrenorul Carlo Ancelotti i-a chemat de la echipa secundă pe atacanţii Sergio Arribas, Alvaro Rodriguez şi pe mijlocaşul Mario Martin.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: