image
Sursa foto: Getty Images

Ce cadou îi pregătește Florentino Perez lui Carlo Ancelotti; Este jucătorul care va revoluționa piața transferurilor

Gazzetta dello Sport anunță cum se vor alinia planetele pe piața transferurilor în această vară - Kylian Mbappé, Cristiano Ronaldo și Mauro Icardi sunt în acest moment piesele de domino care vor fi puse în mișcare de marile cluburi.

Florentino Perez îi pregătește un cadou lui Carlo Ancelotti după ce italianul a revenit pe banca Realului.

Este vorba despre Kylian Mbappe, starul lui PSG. Contractul francezului expiră în 2022, astfel că șefii de pe Parc des Princes nu au de ales și vor fi nevoiți să-l vândă în această vară, dacă nu va semna prelungirea.

Iar toate semnele sunt că Mbappe nu va accepta să rămână la PSG, după ce a refuzat orice propunere făcută în ultimul an.

Plecarea lui va lăsa un loc liber care poate fi ocupat măcar pentru un sezon de Cristiano Ronaldo - parizienii vor plăti o sumă modestă, în jur de 20 de milioane de euro, și își permit fără probleme salariul portughezului, care este mai mic decât al lui Neymar care încasează 36 de milioane anual.

Va fi un suspin de ușurare și la Torino - CR7 și noul antrenor, Max Allegri, nu sunt în relații cordiale, mai ales după ce italianul le recomandase șefilor lui Juventus să se descotorosească de cel care a fost golgeterul din Serie A în acest sezon, cu 29 de reușite.

Torinezii vor scăpa și de salariul de 30 de milioane de euro pe sezon al fotbalistului de 36 de ani, iar în locul lui ar veni Mauro Icardi.

Atacantul a fost adus pentru a-l face uitat pe Edinson Cavani, dar a eșuat, devenind chiar rezerva lui Moise Kean, în loc să joace titular cu Mbappe și Neymar.

Cumpărat cu 50 de milioane de la Inter, Icardi a marcat doar 13 goluri în ultimul sezon, față de 19 ale lui Kean, jucător împrumutat de la Everton.

Gazzetta dello Sport dezvăluie că există un singur impediment pentru ca această rocadă să se petreacă - totul depinde de decizia lui Cristiano Ronaldo.

Portughezul are de ales între PSG și...Manchester United, echipa la care a mai jucat în tinerețe. Dacă va prefera să se întoarcă pe Old Trafford, atunci în calcul pentru Juventus ar putea intra Paul Pogba.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: