image
Sursa foto: gov.md

Întrevedere cu premierul interimar: Daniel Ioniță a reiterat disponibilitatea României de a oferi vaccinul anti-Covid

Prim-ministrul interimar Aureliu Ciocoi, a avut o întrevedere cu ambasadorul României în Republica Moldova, Daniel Ioniță.

Cei doi oficiali au discutat despre situația epidemiologică de pe cele două maluri ale Prutului și capacitatea sistemului sanitar de a face față presiunilor și numărului de infectări zilnice, se arată într-un comunicat emis de serviciul de presă sl Guvernului.

Daniel Ioniță a reiterat disponibilitatea României de a oferi sprijinul necesar Republicii Moldova, inclusiv vaccinul anti-Covid-19. Premierul interimar a menționat că instituțiile medico-sanitare din Republica Moldova sunt pregătite pentru demararea procesului de vaccinare.

Șeful interimar al Guvernului a mulțumit autorităților române pentru suportul oferit de-a lungul timpului în procesul de modernizare a instituțiilor de învățământ, de aprofundare a relațiilor economice și comerciale, de sprijin în procesul de integrare europeană, dar mai ales pentru suportul generos acordat în perioada pandemiei de Covid-19.

Noutăţile partenerilor

comentarii: