image
Sursa foto: Getty Images

Cristiano Ronaldo reacționează după critici: ”Unii îmi copiază trecutul”

Cristiano Ronaldo continuă să facă valuri la EURO 2020 - a marcat 3 goluri, la fel câte au dat împreună Spania și Franța, a creat un trend după ce a îndemnat lumea să bea apă și a fost protagonistul unei faze de senzație contra Germaniei.

Portughezul este acum în fața unui meci crucial, cel contra Franței. Un eșec ar echivala aproape sigur cu eliminarea deținătoarei trofeului.

Iar cel care a câștigat 5 Baloane de Aur are încă mulți contestatari, mai ales după înfrângerea cu 2-4 cu naționala lui Joachim Low.

Chiar un fost internațional german, Dietmar Hamman, a folosit cuvinte grele la adresa lui.

În replică, Cristiano Ronaldo a postat un mesaj enigmatic, care poate fi interpretat și ca replică la adresa cârcotașilor, dar și ca unul motivațional.

”În timp ce ei îmi copiază trecutul, eu inventez noi viitoruri”, a scris starul lui Juventus, înainte de partida cu Franța.

Iar CR7 a fost lăudat chiar de un rival - Antoine Griezmann crede că portughezul este un exemplu pentru toți fotbaliștii.

”E fantastic să vezi ce poate face la 36 de ani. Nu mai e nimeni ca el și ca Leo Messi. Cristiano e capabil de orice, e un fotbalist complet.

Dă gol cu dreptul, cu stângul, cu capul. Ar trebui să ne inspirăm din ceea ce realizează, și cei tineri și cei mai puțin tineri”, a declarat jucătorul Barcelonei.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: