image
Sursa foto: jurnal.md

VIDEO: Bolea, surprins la Aeroport la întoarcerea din Israel, confirmă că s-a întâlnit cu Șor: „Evident”

Deputatul socialist Vasile Bolea, care zilele trecute a zburat în Israel împreună cu alt deputat PSRM, Alexandr Suhodolski, dar și fostul candidat la alegerile bașcanului din autonomia găgăuză, Victor Petrov, a fost surprins de jurnaliști la revenirea în țară.

Acesta a confirmat că s-a întâlnit cu Ilan Șor, dar spune că nu are de gând să-și depună mandatul de deputat, așa cum i-a cerut formațiunea.

"Vizita în Israel a avut două conotații. În primul rând am fost la biserica Mormântului Domnului. Și evident am avut, cu adevărat, o întâlnire și cu domnul Ilan Șor. Ne-am întâlnit cu dl Suhodoski și cu dl Petrov să discutăm cu dânsul ca și lider al unui partid care a câștigat alegerile în Găgăuzia ca să discutăm despre proiecte care urmează să fie întreprinse pentru realizarea proiectelor ulterioare în Găgăuzia", a spus Bolea.

Cât despre solicitarea PSRM către cei doi deputați de a-și depune mandatele, Bolea a spus că nu are de gând să o facă.

"Nu știu de ce au decis ei așa. Eu o văd ca pe a doua sancționare pentru același fapt - susținerea altui candidat. N-am să depun mandatul. Din ce am citit în presă, ei n-au cerut, dar au rugat. Pentru mine este stranie această rugăminte. Eu n-am plecat din partid și n-am avut de gând să plec din partid", a declarat Bolea.

Jmd

jurnal.md
jurnal.md

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: