image
Sursa foto: Profimedia

Întâlnirea care a pus "pe jar" Spania! Tatăl lui Leo Messi și oficialii Barcelonei, din nou față în față

Leo Messi (35 de ani) mai are contract cu PSG până la finalul actualului sezon, însă starul argentinian ezită să își prelungească angajamentul cu francezii.

La un an și jumătate de când Leo Messi a plecat de la Barcelona, numele starului argentinian este asociat din nou cu cel al formației catalane. În ultimele zile s-a discutat din ce în ce mai mult despre faptul că sud-americanul ar putea reveni pe Camp Nou, iar indiciile chiar duc spre un asemenea deznodământ.

După ce tatăl lui Leo Messi a fost surprins pe aeroportul din Barcelona, recent, fotbalistul a mers și el în Spania, la o zi după victoria cu Lille. Mai mult, jurnaliștii de la Catalynia Radio notează că Jorge Messi s-ar fi întâlnit, în cursul zilei de miercuri, cu Joan Laporta, însă, momentan, nu se știe despre ce ar fi discutat aceștia.

Cu toate acestea, spaniolii cred că Jorge Messi și Joan Laporta ar fi dezbătut subiectul unei posibile reveniri a lui Leo la Barcelona, despre situația financiară a clubului, dar și despre declarațiile lui Matias Messi, care a făcut mai multe dezvăluiri controversate în urmă cu puțină vreme.

Argentinianul a înscris în prelungiri un gol superb din lovitură liberă, când nu i-a dat nicio șansă lui Chevalier.

Imediat după meci, septuplul câștigător al Balonului de Aur și-a luat familia și a zburat către Barcelona.

Messi a fost surprins pe aeroportul din Barcelona la doar câteva ore după ce a pus umărul la victoria parizienilor.

În urmă cu o săptămână, tatăl lui Lionel, Jorge Messi a fost surprins la Barcelona, după ce a negociat cu conducerea lui PSG prelungirea contractului cu formația pariziană, motiv pentru care au luat naștere numeroase speculații în mediul online.

Deocamdată, cele două părți nu au ajuns la un acord, însă parizienii sunt hotărâți să facă tot posibilul pentru a-l convinge pe Messi să rămână cel puțin încă un sezon pe Parc des Princes.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: