image
Sursa foto: Getty Images

Paolo Maldini și apelul din partea lui Ancelotti: ”Are și el o treabă de rezolvat!” Unde l-a ”invitat” antrenorul lui Real

AC Milan s-a calificat în sferturile de finală ale UEFA Champions League după ce a trecut în ”optimi” de Tottenham (1-0 în tur, 0-0 în retur).

În ”sferturi”, milanezii vor avea o misiune extrem de dificilă, împotriva unui adversar foarte cunoscut, liderul din Serie A, Napoli. Totuși, milanezii continuă să spere la o calificare în semifinale, mai ales după victoria la scor obținută recent în fața napoletanilor, scor 4-0.

Paolo Maldini a luat parte recent la o videoconferință cu suporterii ucraineni ai lui AC Milan. Legendarul fotbalist al rossonerilor a fost întrebat despre șansele din acest sezon la câștigarea Champions League.

Maldini a dezvăluit o conversație avută imediat după tragerea la sorți cu antrenorul lui Real Madrid, Carlo Ancelotti, care i-a dat întâlnire în Istanbul, locul unde se va desfășura finala celei mai prestigioase competiții europene.

”Știți care este problema? Ancelotti, antrenorul lui Real, are și el o treabă de rezolvat în Istanbul (n.red. acolo unde se va juca finala Champions League). Imediat după tragerea la sorți, m-a sunat și mi-a spus: ’Paolo, ne vedem în Istanbul, da?’.

Nu va fi ușor, dar cred că istoria clubului nostru ne face să credem în această calificare. S-a mai întâmplat și înainte. Primăvara, când revine Champions League, poți transforma un sezon în ceva incredibil. Avem șansa asta și vrem să profităm.

Nu va fi ușor, dar ne place să visăm. Fără acest vis, probabil am fi câștigat mai puține trofee Champions League”, a spus Paolo Maldini, conform TuttoMercatoWeb.

Programul sferturilor de finală ale UEFA Champions League

Manșa tur

11 aprilie, ora 22:00

Benfica Lisabona - Inter Milano

Manchester City - Bayern Munchen, în direct la Jurnal TV

12 aprilie, ora 22:00,

Real Madrid - Chelsea Londra, în direct la Jurnal TV

AC Milan - Napoli

Manșa retur

18 aprilie, ora 22:00

Chelsea – Real Madrid

Napoli – AC Milan

19 aprilie, ora 22:00,

Inter – Benfica

Bayern Munchen – Manchester City

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: