image
Sursa foto: Profimedia

Joan Laporta, anunț categoric în ceea ce privește înlocuitorul lui Xavi

Xavi Hernandez (44 de ani) a fost numit antrenorul Barcelonei în data de 6 noiembrie 2021, dar spaniolul a luat decizia să părăsească gruparea din Catalonia în vară. Tehnicianul echipei blaugrana a comunicat această decizie imediat după înfrângerea din luna ianuarie, scor 3-5 cu Villarreal.

Xavi a cucerit titlul La Liga și Supercupa Spaniei în sezonul precedent, iar Joan Laporta a făcut un anunț clar în privința înlocuitorului.

Gruparea blaugrana a rămas angrenată în lupta pentru trofeul UEFA Champions League, iar în sferturi va da peste PSG, după ce a trecut de italienii de la Napoli cu 4-2 la general. În campionat, Barcelona este la 8 puncte în spatele rivalei Real Madrid, cu 9 etape înainte de final.

Chiar după ce și-a anunțat plecarea, Xavi a reușit să obțină rezultate pozitive pe banca tehnică a catalanilor: Barcelona are o serie de 10 meciuri fără înfrângere. De aceea, Joan Laporta a declarat că va încerca, până la final, să încerce să-i schimbe părerea lui Xavi și să-l facă să rămână la Barcelona.

”Xavi spune că nu se va răzgândi și va pleca în iunie, dar rămâne de văzut. Vrem să-l păstrăm aici, alături de noi.

Îl iubesc pe Luis Enrique, dar nu am vorbit cu absolut nimeni. Pini Zahavi insistă pe varianta Hansi Flick, dar oricine ar veni trebuie să aștepte până în iunie, pentru că nu negociem cu nimeni până atunci”, a declarat Laporta, citat de Mundo Deportivo.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: