image
Sursa foto: flickr.com

Ce mesaje au transmis politicienii din RM în noaptea dintre ani // VIDEO

Tradițional, politicienii au transmis mesaje cetățenilor în noaptea dintre ani.

Igor Dodon: „Anul care se încheie a devenit cu adevărat istoric pentru întreaga țară și pentru fiecare persoană. Am obținut împreună schimbări semnificative în viața politică a țării și în destinul nostru comun. Acum, în sfârșit, a venit timpul transformărilor pozitive, a venit momentul să construim și să edificăm, e timpul să creăm o Moldova nouă și modernă, în care toate grupurile etnice, toți oamenii vor trăi în pace și armonie, unde toate orașele și regiunile țării noastre se vor dezvolta dinamic. Sunt convins că anul 2020 va fi un an al schimbării în bine pentru noi toți. În 2020, Președinția, împreună cu Guvernul și cu Parlamentul, vor veni cu un efort maxim pentru rezolvarea problemelor sociale și economice ale țării. Toate instituțiile statului se află în sfârșit în dialog și în colaborare productivă, iar rezultatele bune ale acestei colaborări le veți vedea foarte curând, pentru că intențiile noastre sunt sincere și suntem extrem de motivați să fie bine în Moldova.”

Andrei Năstase: „Anul care trece ne-a adus şi împliniri, şi victorii, dar şi trocuri politice nedrepte. A fost anul unor turbulenţe electorale, dar şi anul unor speranţe realizate, al curajului şi al libertăţii pe care le-am simţit cu toţii. Sunt sigur că la anul, în 2020, vom reuşi să spargem ultimele redute ale autocraţiei, ale falsului și minciunii oficializate, ale guvernărilor lipsite de orice empatie şi respect pentru propriul popor care ne-au chinuit ţara în anii de după cucerirea independenţei. Trebuie doar să nu renunţăm, să avem vocea distinctă şi să perseverăm în înţelegerea necesităţii stringente de unitate în interes național. Împreună, Vă asigur, vom reuşi din nou!”

Maia Sandu: „Pentru cei mai mulți dintre noi, 2019 e anul în care am izbutit să alungăm de la guvernare un dictator. Am reușit să eliberăm țara din strânsoarea unui regim odios datorită fiecăruia dintre dvs, datorită faptului că am rezistat în fața presiunilor, pentru că am fost uniți și am muncit împreună. În 2019, poporul a demonstrat că e mai puternic decât orice regim, oricât de dur ar fi acesta. Cetățenii au arătat că știu să lupte pentru libertate.”

Renato Usatâi: „Anul 2019 a fost pentru mulți un an bun, pentru alții a fost un an prost. Pentru mine a fost un an foarte important pentru că am reușit să mă întorc la voi. În acest an mulți au așteptat schimbări și unele s-au produs. Trebuie să lăsăm în urmă cele mai rele amintiri și emoții negative. Voi continua tot ce am început, sper că vom reuși împreună să demonstrăm tuturor că Bălțiul rupe. Lăsăm tot ce-i rău în 2019.”

Ion Ceban: „Vine un an nou în care îmi propun împreună cu echipa să realizez acele proiecte benefice pentru municipiul Chișinău. Eu cred ca în anul care vine lucrurile vor sta altfel și mult mai bine. Anul 2019 a fost un an de succes iar lucrurile care s-au petrecut în ultima perioadă ne determină să fim mai puternici și mai buni. Cu siguranță, doar împreună prin conjugarea eforturilor instituțiilor de stat și locale, cetățenii și partenerii de dezvoltare, vom reuși să fim mândri de orașul nostru, Chișinău.”

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: