image
Sursa foto: captură video

Simona Halep nu glumește: Prima decizie importantă luată după audierile de la TAS

Audierile la Tribunalul de Arbitraj Sportiv de la Lausanne (TAS) în cazul Simonei Halep (32 de ani) s-au încheiat vineri, 9 februarie.

Campioana noastră așteaptă cu emoții decizia finală și poate reveni rapid în elita tenisului mondial, dacă verdictul de la TAS va fi unul favorabil.

Între timp, Simona Halep a dat în judecată compania canadiană care a produs suplimentul nutritiv contaminat, care a dus la suspendarea ei timp de 4 ani, pentru dopaj, informează news.ro.

Fostul lider mondial cere daune de peste 10 milioane de dolari de la Quantum Nutrition, care operează sub numele de Schinoussa Superfoods, după ce a fost depistată pozitiv la US Open 2022 cu Roxadustat, mai scrie sursa citată.

Roxadustat, care se află pe lista substanţelor interzise de Agenţia Mondială Antidoping, poate creşte hemoglobina şi producţia de celule roşii din sânge, sporind rezistenţa.

Simona Halep a declarat că a folosit suplimente Schinoussa în timpul US Open 2022 şi că unul dintre ele, Keto MCT, a fost contaminat cu Roxadustat, care nu a fost dezvăluit pe etichetă.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: