Astfel, campioana din Hexagon vrea să scoată și profit peste cele 222 de milioane de euro plătite pentru aducerea sud-americanului de pe Camp Nou. Totuși, e greu de crezut că Barcelona ar putea plăti o asemenea sumă.

Astfel, conducerea de pe Camp Nou e pregătită să plătească 100 de milioane de euro plus trei jucători, Ousmane Dembele (22 de ani), Ivan Rakitic (31 de ani) și Samuel Umtiti (25 de ani), care ar ajunge la Paris.

Faptul că PSG este pregătită să se despartă de Neymar pare din ce în ce mai clar, mai ales după declarațiile făcute de Al-Khelaifi, la începutul acestei săptămâni.

”Jucătorii trebuie să aibă mai multă responsabilitate în viitor. Trebuie să se comporte diferit. Trebuie să facă mai mult, să muncească mai mult. Nu sunt aici să își satisfacă poftele. Și dacă nu vor fi de acord, ușile sunt deschise. Ciao! Nu mai vreau să văd la echipă comportament de vedete”, a pus președintele parizienilor.

Pentru Barcelona, Neymar a evoluat în 186 de partide, a înscris 105 goluri și a câștigat opt trofee alături de Suarez și Messi.

La PSG, Neymar a înscris 51 de goluri în 58 de apariții și a ajutat echipa din Franța să câștige tilul în Ligue 1 de două ori consecutiv.