image
Sursa foto: Profimedia

Simona Halep, răspuns tranșant pentru Caroline Wozniacki, la câteva ore de la afirmațiile danezei

Simona Halep (32 de ani) a pierdut meciul cu Paula Badosa (26 de ani, 73 WTA), scor 6-1, 4-6, 3-6, în primul tur al turneului WTA 1.000 de la Miami.

A fost prima partidă disputată de sportiva noastră după o pauză de mai bine de un an și jumătate, în care a fost suspendată.

"Simo" a primit un wild card din partea organizatorilor pentru a participa la Miami Open, iar Caroline Wozniacki a fost întrebată despre revenirea campioanei noastre în circuit.

Daneza a spus că sportivii suspendați pentru dopaj nu ar trebui să primească wild card-uri, iar replica Simonei Halep a venit imediat.

"Sunt și oameni negativi, asta este cu siguranță posibil. M-am antrenat cu ea la Monaco și nu a exprimat ceva negativ față de mine, dar acum a făcut-o. Cred că ar trebui să citească decizia TAS, pentru că nu am fost o trișoare niciodată și nu s-a pus problema că m-am dopat vreodată. Este doar o contaminare de supliment.

Eu am luat doar 9 luni (n.r. de suspendare), pentru că a fost o contaminare de supliment. Dacă puteam să joc din iulie anul trecut, așa cum ar fi trebuit, pentru că am luat doar 9 luni de suspendare, nu aș fi avut nevoie de wild card. Așa că ar trebui să citească mai bine raportul, că nu sunt o trișoare și nu m-am dopat niciodată", a declarat Simona Halep pentru Digi Sport.

Daneza Caroline Wozniacki, 33 de ani, fost număr 1 WTA, la fel ca şi Simona Halep, în prezent ocupând locul 129, o cunoaşte bine pe româncă, pe care a întâlnit-o de 7 ori.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: