image
Sursa foto: Profimedia

Cluburile s-au înțeles. Transferul lui Frenkie de Jong a intrat „în linie dreaptă”

Situația lui Frenkie de Jong (25 de ani) este aproape să se rezolve. Mijlocașul de la Barcelona ar urma să ajungă la Chelsea, nu la Manchester United, care s-a retras din cursă, după ce a văzut că jucătorul pur și simplu nu vrea să semneze, deși negocierile durau de ceva timp.

„Diavolii" s-au reorientat către Adrien Rabiot. În schimb, de Jong ar urma să ajungă la Chelsea, care s-a înțeles cu Barcelona, publicației Football.London.

Londonezii au egalat oferta pe care a făcut-o Manchester United, 84 de milioane de euro.

Mai rămâne ca jucătorul să fie convins să semneze, deși până acum, Chelsea nu a reușit să o facă.

În ultimele săptămâni s-a discutat intens despre trecerea internaționalului batav la Manchester United. Oficialii de pe Old Trafford și cei ai Barcelonei ajunseseră la un acord asupra unei sume de transfer cuprinse între 80 și 84 de milioane de euro, în funcție de bonusuri, însă Frenkie de Jong nu și-a dat acordul.

Ulterior, United i-a făcut și mijlocașului o ofertă „de pe altă planetă", cu un salariu de 535.000 de euro pe săptămână la Manchester, în următorii patru ani. În plus, clubul englez era dispus să acopere și restanța salarială pe care olandezul o are de încasat de la Barcelona, de peste 20 de milioane de euro. De Jong nu a putut fi convins

60 de milioane de euro este cota de piață a lui de Jong, potrivit Transfermarkt.

Mijlocașul olandez a ajuns la FC Barcelona în vara anului 2019, de la Ajax Amsterdam, pentru 86 de milioane de euro.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: