image
Sursa foto: Profimedia

S-a aflat abia acum! Discursul acid al lui Thomas Tuchel în vestiar, după ce a fost demis de Bayern

În urmă cu o săptămână, Bayern Munchen a anunțat că Thomas Tuchel (50 de ani) va părăsi echipa în vară, indiferent de rezultatele pe care le va obține.

Anunțul despărțirii de Thomas Tuchel a fost făcut oficial pe site-ul oficial al celor de la Bayern Munchen.

După ce informația a fost făcută oficială, Tuchel a mers în vestiar, unde a ținut un discurs în fața jucătorilor. Acesta le-a transmis, scurt și la obiect, că echipa se luptă în continuare pentru trofee.

De precizat este că în vestiarul lui Bayern se aflau și fotbaliști care nu voiau să mai lucreze cu antrenorul neamț. Astfel, Tuchel a profitat de oportunitate și a aruncat cu ”săgeți” către aceștia în discursul său.

”Încă putem realiza lucruri în acest sezon. Acum puteți să demonstrați viitorului antrenor ce sunteți în stare.”, a transmis Tuchel, citat de Daily Mail.

Antrenorul neamț a ținut capul de afiș în presa internațională, iar jurnaliștii din Germania l-au luat ”cu asalt” în cadrul unei conferințe de presă.

Totuși, Tuchel a oferit o reacție categorică când a fost întrebat despre următoarea sa destinație. Acesta vrea să își încheie cu brio mandatul de la Bayern, iar apoi va analiza ofertele pe care le are.

"Viitorul meu? Nu se va întâmpla nimic cu mine până la finalul sezonului. Mă consider un mare profesionist și mă voi dedica în totalitate lui Bayern Munchen până la finalul sezonului", a declarat Thomas Tuchel, în cadrul unei conferințe de presă, citat de sport.es.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: