image
Sursa foto: Getty Images

Contractul propus de Barcelona lui Ferran Torres! Starul lui Manchester City, convins de oferta catalanilor

FC Barcelona încearcă să se întărească pentru cea de-a doua parte a sezonului, după ce, din cauza problemelor financiare, rezultatele de pe teren au fost sub așteptări. Astfel, catalanii au început o serie lungă de schimbări în cadrul echipei.

Aceștia l-au înlocuit pe Ronald Koeman cu Xavi Hernandez, l-au transferat pe Dani Alves, iar, acum, vor să transfere un jucător de perspectivă.

Barcelona a ajuns la o înțelegere cu vedeta lui Manchester City, Ferran Torres, pentru care, însă, catalanii trebuie să scoată o sumă importantă din buzunare pentru a-l transfera.

Se pare că fotbalistul spaniol a fost convins de oferta Barcelonei, chiar dacă contractul pe care îl are cu Manchester City este mai avantajos.

Potrivit informațiilor oferite de jurnalistul spaniol Gerard Romero, catalanii i-au propus lui Ferran Torres un contract valabil pe următoarele cinci sezoane. Partea proastă pentru jucătorul care activează în prezent la Manchester City este că, dacă transferul la Barcelona se va concretiza, va încasa un salariu mult mai mic decât cel pe care îl încasează din partea ”cetățenilor”.

Totodată, Romero a anunțat că oficialii formației blaugrana lucrează și la transferul vedetei lui RB Salzburg, Karim Adeyemi, însă pentru vara următoare.

În vara lui 2020, City plătea 28 de milioane de euro pentru Ferran Torres, iar, acum, ”cetățenii” doresc cel puțin 70 de milioane de euro pentru acesta, sumă destul de mare având în vedere problemele financiare ale catalanilor.

Vicepreședintele clubului catalan, Rafael Yuste, a fost întrebat despre transferul lui Torres, în contextul în care directorul sportiv al Barcelonei a fost văzut în Manchester cu câteva zile în urmă.

Oficialul l-a lăudat pe atacantul "cetățenilor", însă nu a vrut să confirme nimic, din respect pentru părțile implicate în posibilul transfer.

"Pur și simplu avem prieteni la Manchester City și am făcut o vizită de curtoazie. Ferran este un jucător grozav. Muncim cu discreție, încetul cu încetul, pentru a face ce se poate mai bine pentru acest club. Din respect pentru jucători și echipe, nu pot să mă pronunț pozitiv sau negativ", a răspuns oficialul, conform publicației spaniole Sport.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: