image
Sursa foto: Profimedia

Presa italiană a făcut anunțul: Jose Mourinho l-a convins pe Paulo Dybala să semneze cu AS Roma

După ce s-a despărțit de Juventus, Paulo Dybala (28 de ani) a atras interes din partea mai multor echipe, în special din Serie A.

Pe lista formațiilor interesate de starul argentinian se află și AS Roma. Gruparea capitolină este din ce în ce mai aproape de a-l transfera pe Dybala, mai ales după ce fotbalistul și-a redus pretențiile financiare.

Conform ziarului italian Corriere dello Sport, AS Roma l-a convins pe Dybala să o aleagă în detrimentul unor echipe precum Napoli sau Inter.

Atacantul a fost convins în principal de către Jose Mourinho (59 de ani), care i-a prezentat proiectul de pe Stadio Olimpico, iar fotbalistul a decis că i s-ar potrivi în acest punct al carierei.

AS Roma are ambiții mari, după ce clubul a fost preluat de către omul de afaceri american Dan Friedkin în vara lui 2020.

De altfel, romanii au cucerit sezonul trecut primul titlu european din istoria lor, după ce s-au impus în finala Conference League în fața lui Feyenoord, scor 1-0.

În perioada petrecută la Juventus, Paulo Dybala încasa cel mai mare salariu din Serie A, 13.36 milioane de euro pe an brut.

Tocmai din cauza pretențiilor financiare solicitate, argentinianul nu a mai continuat în tricoul "Bătrânei Doamne", asta deși cele două părți au negociat mai multe luni.

Acum însă, văzând că nu reușește să ajungă la un acord cu niciun club, Dybala a luat o decizie importantă și a hotărât să își diminueze salariul cerut de la 7 milioane de euro anual net la 6 milioane, anunță jurnalistul Gianluca Di Marzio.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: