image
Sursa foto: Hepta

Trump vrea să candideze din nou la prezidențiale în 2024: Doar doctorul mă poate opri

În ultimul său interviu, fostul președinte al SUA a afirmat că este determinat să se întoarcă la Casa Albă. Donald Trump, în vârstă de 75 de ani, spune că doar diagnosticul unui medic l-ar putea opri.

„Numai diagnosticul unui medic” poate opri candidatura lui Donald Trump, al 45-lea preşedinte al Americii, pentru alegerile prezidenţiale din 2024. Asta a afirmat fostul preşedinte american la emisiunea „The Water Cooler” de la Real America’s Voice.

Într-un interviu lung, fostul președinte a atins numeroase puncte, de la presupusa fraudă electorală din Georgia la viitoarele audieri ale Congresului cu privire la asaltul din 6 ianuarie, de la haosul imigranţilor la scutul antirachetă al Israelului.

Donald Trump, acum în vârstă de 75 de ani, a fost cel mai vârstnic preşedinte în funcţie la Casa Albă, înainte ca Joe Biden, care are 78 de ani, să fie ales, potrivit AlephNews.

Trump a relansat acuzațiile de fraudă la alegerile prezidențiale, fără a produce şi probe: „Am câștigat în Alabama cu un rezultat record, am câștigat în Florida. Şi ce s-a întâmplat în Georgia? Am câștigat în Ohio şi Iowa cu o avalanșă de voturi, iar în Georgia nu?”.

comentarii: