image
Sursa foto: Jurnal.md

Indivizii care au organizat un raliu în Parcul „Valea Trandafirilor”, identificați; Sancțiunile cu care s-au ales

Indivizii care au organizat un raliu în Parcul „Valea Trandafirilor” din capitală au fost fost identificați și sancționați de polițiși.

Tinerii de 16, 20 și 21 de ani au încălcat regulile de circulaţie rutieră prin comportament agresiv, deplasându-se pe o alee din parcul Valea Trandafirilor din capitală, în noaptea de 22 spre 23 ianuarie, în jurul orei 04:00.

Tânărul de 21 de ani a fost sancționat pentru încălcarea prevederilor Regulamentului circulației rutiere, săvârşită prin manifestarea de comportament agresiv, procesul-verbal fiind expediat în Instanța de Judecată cu propunerea de a fi aplicată sancțiunea de 30 - 40 unități convenționale și cinci puncte de penalizare, cu privarea dreptului de a conduce vehicule pe o perioada de la 6 - 12 luni.

Cel de 20 de ani a luat în chirie un automobil de marcă BMW și l-a predat prietenului său minor, de 16 ani. Pentru că a predat conducerea mașinii unei persoane care nu deține permis de conducere, a fost sancționat cu 4500 de lei.

Pe numele minorului a fost întocmit proces–verbal pentru conducerea unui automobil fără permis de conducere, fiindu-i aplicată amenda de 3000 de lei, dar și pentru încălcarea RCR, săvârșite prin manifestare de comportament agresiv, fiind expediat procesul - verbal în Instanța de Judecată cu recomandarea agentului constatator de a fi aplicată amendă în mărime de 2000 de lei.

comentarii: