image
Sursa foto: Profimedia

Manchester City, dată în judecată de Benjamin Mendy: cerința fostului fotbalist de pe Etihad

La jumătatea lunii iulie, Benjamin Mendy (29 de ani) a scăpat de toate capetele de acuzare, după ce s-a terminat și cel de-al doilea proces în care a fost acuzat de viol, tentativă de viol și agresiune sexuală.

Din cauza proceselor în care Bejamin Mendy a fost implicat, Manchester City nu i-a mai achitat salariile fotbalistului francez din vara anului anului 2021 și până la expirarea înțelegerii, în vara acestui an.

Acum, Benjamin Mendy, prin intermediul avocatului Nick De Marco, vrea să-și primească salariile sistate de Manchester City în perioada în care a fost acuzat de viol, tentativă de viol și agresiune sexuală.

”Nick De Marco KC ( mandatat de Laffer Abogados (Madrid) acţionează pentru fostul jucător al lui Manchester City Benjamin Mendy într-o acţiune de mai multe milioane de lire sterline pentru reţineri neautorizate din salariu.

Manchester City FC nu i-a plătit domnului Mendy niciun salariu din septembrie 2021, după ce domnul Mendy a fost acuzat de diverse infracţiuni, pentru care a fost achitat ulterior, până la sfârşitul contractului său în iunie 2023. Reclamaţia va ajunge în faţa unui tribunal al muncii”, a transmis Nick De Marco, pentru Sky Sports, citat de news.ro.

După încheierea contractului cu Manchester City, Benjamin Mendy a revenit în Franța și a semnat cu Lorient.

De 4 ori campion al Angliei cu Manchester City, Benjamin Mendy a cucerit titlul mondial cu naționala Franței în 2018, trofeul de campion al Franței cu Monaco, Supercupa Angliei, de două ori, Cupa Angliei și Cupa Ligii Angliei, în patru rânduri.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: